Само 8 дами на моминското парти на Цеци Красимирова

Гласувайте за статията
Бъдещата булка Цеци Красимирова празнува с дъщеря си и своята група за пътешествия

Само 8 дами са били поканени на моминското парти на Цеци Красимирова – научи „Уикенд“. То беше миналия уикенд в най-актуалния столичен клуб в момента, а бившата моделка е била категорична, че иска да празнува единствено с хората, които истински обича.

Нито едно известно лице не е било сред гостите на Цеци Красимирова – издават хора от нейното обкръжение. Бъдещата булка е организирала празника сама и е поканила на него само своята компания от 6 дами, с които обича да ходи на екзотични пътешествия. Последното от тях е било в Южна Америка. Освен тях на партито са били единствено дъщеря й Джудит и бъдещата кума – бизнес дамата Вили Боршукова, която преди години запознава булката с мъжа на живота й Майкъл Струмейтис, с когото планират да се врекат във вечна вярност на 12 май в замък в Барселона.

В компанията е имало и двама мъже – единият бил стилистът Стоян Апостолов, другият – пиарът на бъдещото семейство. На масата на Цеци Красимирова цяла вечер се е ляло вино.
Малко след моминското си парти бъдещата булка е заминала за Барселона. Очаква се скоро да дойде в София отново, но само за около ден – за последна проба на сватбената си рокля, която е уникат и е дело на роден дизайнер.

Цеци се върна в Барселона

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар