Феновете на „Женени от пръв поглед“ заподозряха конспирация (Познават ли се Юлия и Михаил?)

Гласувайте за статията

„Женени от пръв поглед“ нагласено?

Феновете на „Женени от пръв поглед“ заподозряха конспирация в предаването. В последния епизод на шоуто заветното „да“ си каза новата двойка – Юлия и Михаил. Двамата видимо се харесаха от пръв поглед. А булката дори сподели, че вече е готова да има деца от новия си съпруг.

Голяма част от феновете на „Женени от пръв поглед“ вярват, че тази двойка има бъдеще заедно. Според тях Юлия и Михаил са „най-истинската двойка“ в предаването и любовта между тях няма да е само за пред камерите на шоуто. Спокойните разговори между роднините на младоженците, както и фриволното поведение на булката още от самото начало обаче, не останаха незабелязани от зрителите на шоуто.

Почитателите на „Женени от пръв поглед“ веднага видяха в това конспирация. Те предположиха, че младоженците не се виждат за първи път и вече се познават. Феновете сметнаха за странно това, че още от първата среща между Юлия и Михаил, те вече говорят за деца. На голяма част от зрителите им се видя и доста странно как може двамата да се целуват толкова страстно като са непознати.

Феновете дори изказват предположения, че Юлия вече е бременна, защото тя с охота заяви, че иска деца от Михаил. „След 9, не, хайде да не са 9, 11-12 месеца“, даде своята заявка за деца булката.

Други пък се опитаха да защитят новото семейство като изтъкнаха доводи, че единия е от София, а другия от Пловдив и няма как да се познават, още по-малко да са живели заедно. „Айдеее, почнаха теориите за конспирация. Аз нямам впечатление, че се познават, а че се опознават, виждайки се на за първи път“, пише фенка на шоуто, за да защити Юлия и Михаил.

Познават ли се Юлия и Михаил от "Женени от пръв поглед"? сн. Фейсбук

Познават ли се Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“? сн. Фейсбук

Повече обаче са почиталите на предаването, които вярват, че двойката се вижда за първи път. И тепърва ще гради семейния си живот заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар