Кумът на Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ обра овациите (Вижте още)

Гласувайте за статията

Кумът на Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ покори дамите с визия

Кумът на Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ обра овациите на сватбата им. Снощи новите участници в предаването се врекоха във вечна любов един на друг пред своите приятели и близки. Само за секунди те успяха да спечелят зрителите на своя страна. Феновете на предаването ги определиха като „първата истинска двойка“ и им предвидиха светло бъдеще заедно. Още преди младоженците да влезнат в ритуалната зала обаче, в нея влезе кумът и остави дамите без дъх.

С появата си в залата кумът на Юлия и Михаил събра погледите на дамската част от гостите върху себе си. А това не остана скрито за наблюдателните зрители на „Женени от пръв поглед“. По коментарите в официалната страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук личи, че не само дамите присъствали на сватбата на Мишо и Юлия са останали с добри впечатления от кума им. Фенки на предаването в страницата дори „издирват“ кума на младоженците, надявайки се той да няма жена до себе си.

„Хубава булка, готин младоженец. Дано! Обаче зеленоокият кум отвя всички. Щом дамите започнаха да си пригласят косите“, отбелязва почитателка на предаването. „Кумът е голям образ“, пише друга фенка на шоуто. „Кумът е симпатяга“, „Кумът има излъчване, харизма, само прическата малко…“, „Едни гледат, че булката си е пийнала, че и неговата чаша пресуши, ама някои издирваме зеленоокия кум“, пишат още дами, издирвайки кума на младоженците. „Ех, този кум… не можете да го разделите…“, подхвърлят други.

Кумът на Юлия и Михаил от "Женени от пръв поглед" грабна женското внимание сн. nova.bg

Кумът на Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ грабна женското внимание сн. nova.bg

Почитателките на „Женени от пръв поглед“ искрено се надяват да разберат дали кумът на Юлия и Михаил има жена до себе си. Вижда се, че рокерския стил на кума е оставил само хубави впечатления във фенките на шоуто, които щателно го „издирват“, за да разберат дали е свободен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Кумът на Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ обра овациите (Вижте още)”

  1. LORZ

    апр. 19. 2019

    Аз ли съм единствената на която „кумът“ се струва антипатичен и нечистоплътен?

Добавете коментар