Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ готови за деца (Вижте още)

Гласувайте за статията

Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ – първата истинска двойка в предаването

Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ вече са готови за деца. Двойката, която снощи се видя за първи път на сватбата си, определено си допадна от пръв поглед. Юлия и Михаил си спретнаха страхотно тържество, на което искрено се забавляваха. А това, че се харесаха си пролича и от страстните целувки, които двамата си размениха, въпреки че току-що се бяха запознали.

Преди известно време на Юлия са и предсказали, че съвсем скоро ще се омъжи и ето, че това се случи. Щастливата булка дори вече е готова да роди деца на своя съпруг. „След 9, не, хайде да не са 9, 11-12 месеца“, нетърпелива е Юлия да стане майка от Михаил. Булката спази и обичая с ритането на менчето, а той предсказа на новата двойка не едно, а цели две деца, може би близнаци.

Юлия и Михаил допаднаха много на зрителите и те ги определиха като „първата истинска двойка“ в „Женени от пръв поглед“. В коментарите в официалната страница на предаването във Фейсбук заваляха хиляди мили пожелания за новото семейство. „Това са първите истински целувки в предаването. Дано им потръгне“, „Екстра са! Паснаха си! Готини са!“, „Тази двойка ми се струва, че ще е най-успешната и за двата сезона“, „Много сладка двойка. И двамата са големи чаровници, дано си паснат и в живота“, „Първите ми впечатления са положителни“, „Много ми харесаха! Прекрасна двойка! Дано им се получи!“, са малка част от положителните коментари на феновете на шоуто.

Не липсват обаче и зрители, които отдават всичко на алкохола и на това, че булката е пийнала малко повече от необходимото.

Юлия и Михаил от "Женени от пръв поглед" готови за деца сн. Фейсбук

Юлия и Михаил от „Женени от пръв поглед“ готови за деца сн. Фейсбук

Повечето зрители обаче се надяват, че тази двойка ще остане заедно и ще създаде истинско семейство и извън камерите на предаването. Да не забравяме, че булката иска деца от съпруга си още след първата среща. Остава само да следим как ще се развоят нещата занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар