Маги Халваджиян се мести в бТВ (Вижте още)

Гласувайте за статията

Маги Халваджиян спи пред бТВ

Маги Халваджиян „спи“ пред бТВ. Няма и ден, в който продуцентът да не е бил забелязан в периметъра на пред малкото НДК – там, където се помещават студиата и администрацията на бТВ. Причината съвсем не е обикновена разходка в околния парк, а целенасочено заграждане на шефовете на телевизията. С тях той се опитва да води преговори за преместването си от конкурентната Нова телевизия в бТВ, съобщават очевидци за ХотАрена.

Кланът Халваджиян от доста време иска да се върне обратно в програмата на бТВ, особено след спирането на „Господари на ефира. На няколко пъти те дори сами пуснаха слуха, че нов техен проект вече е договорен за излъчване. Други продуценти от Нова също предлагали свои проекти за излъчване на бТВ, явно усетили промените в собствеността като заплаха. Малко по-дискретно, но пак със завиден интензитет, продуцентът Евтим Милошев също предложил свои предавания и проекти на бТВ.

Около сделката на Нова тв служители и външни продуценти работят в несигурност, защото част от отделите са обезглавени и няма план за програмна схема. бТВ обаче си е наредила програмата до края на годината и едва ли ще опре до продуцентите от Нова тв. Вече е ясно, че през есента бТВ ще пусне нов сезон на „Фермата“ и на „България търси талант“.

Според хора от Нова тв половината от репортерския и редакторския състав от телевизията се опитват да осъществят контакт с конкуренцията, за да се преместят там. В бТВ обаче са се спрели само на дами – репортер и продуцент на актуални предавания, които ще назначат. И с тях най-вероятно ще приключат трансферите от едната телевизия в другата. Продуцентката Валерия Чанкова вече дори е застъпила на работа в нюзрума на бТВ. Оттам тя  всъщност стартира кариерата си.

Маги Халваджиян се завръща с бТВ сн. ХотАрена

Маги Халваджиян се завръща в бТВ сн. ХотАрена

Миролюба Бенатова и Генка Шикерова също са пробвали да се върнат в бТВ, но безуспешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар