„Ало” измамници в паника, атакуват ги полицаи и прокурори (Всичко за спецакцията – Снимки)

Гласувайте за статията

Платите на телефонните измамници се обискират, акцията се провежда в Горна Оряховица и Румъния

Ало измамници, които натрупаха милиони от наивни граждани са на прицела на прокуратурата и полицията. Те провеждат спец акция в Горна Оряховица. Която се смята за люлка на телефонната мафия.

Колаж: ПИК

По същото това време такава акция се извършва и в съседна Румъния. Отдавна е известно, че жертвите на телефонните измами получават обаждания от комшийската страна. Двете вътрешни министерства на европейските държави са се координирали и работят съвместно за разкриване и задържане на главатарите на мошениците. Които от години се облагодетелстват за сметка на пенсионери и доверчиви хора.

В горнооряховския квартал „Калтинец”, в който живеят богаташи е на прицела на спец прокуратурата. Баровците, които са собственици на 15 луксозни къщи имат образувани досъдебни дела по закона за пране на пари. За тях се говори, че до един са босове на ало мафиотите. На техните имоти  разследващите правят оценка, съобщава Трафик.

Снимка: Трафикнюз

В дворовете на повечето от тях могат да се видят паркирани лъскави лимузини които са за хиляди левове. На снимките се вижда една от тях в имота на разследван ром. Обискирането на имуществото на лицата продължава повече от шест часа.

В близките часове се очаква в Горна Оряховица да се появи и заместник главния прокурор Иван Гешев. Както и Ивайло Иванов, който е главен секретар на МВР, предават от ПИК.

Снимка: Трафикнюз

Снимка: Трафикнюз

Снимка: Трафикнюз

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар