Мариан Вълев шокира: 80% от жените у нас се продават за пари! (виж тук)

Мариан Вълев шокира: 80% от жените у нас се продават за пари! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мариан Вълев обяви болшинството от младите жени у нас за „леки“!

Актьорът Мариан Вълев, известен като Куката, хвърли всички с ужас изказването си. „80% от жените на възраст между 18 и 40 години се продават за пари. 40% от тях го правят напълно адекватно”, заяви в интервю пред Мартин Карбовски бунтарят.

Мариан Вълев

Мариан Вълев не си поплюва, нарече нещата с истинските им имена

Куката попари нежния пол с тези думи. Според него всяка втора млада българка не иска да учи и да работи, а търси лесното и най-вече богат мъж.

„Те нямат никакъв проблем да преспят с някой и да вземат някакви пари за това”, заяви още Мариан Вълев.

И с този социологически анализ попари и възмути мнозина в мрежата. Мариан Вълев е едно от популярните имена на българското кино. Той стана известен най-вече чрез крими героя си Куката в сериала „Под прикритие”.

Актьорът дълго време е живял и работил в различни държави в Европа, както и в САЩ, след което се върна у нас.

Първият му режисьорски дебют е филма му „Лошо момиче”, където е построил сценария на няколко дълбоко лични истински истории, които ги обединява.

„В живота си съм станал свидетел на много неща. Животът ми беше интересен досега. Аз съм общувал с всякакви хора от най-ниските социални стъпала на обществото до най-високите. Имам, смея да твърдя, приятели, които са политици, артисти, лекари, гангстери, полицаи.

Всякакви – аз съм артист. Моята работа е да ходя между световете. Моята работа е да събирам световете в един голям свят. Не се ограничавам в социалните си контакти с никой.

Аз мога да говоря в един момент с министър-председатели, а в следващия момент може да седна на някой бордюр и да разговарям с някой просяк. За мене това е нормално”, споделя Вълев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Мариан Вълев шокира: 80% от жените у нас се продават за пари! (виж тук)”

 1. Елена

  апр. 18. 2019

  Та не четете ли,Златки,Пресита,Николетки,Марии…….с кое не сте съгласни?!А 15 годишните и нагоре от кого се учат?(повечето)

 2. ГОСТ

  апр. 20. 2019

  А, КОЙ ИМ ДАВА ПАРИТЕ – МЪЖЕТЕ.

  Г-Н ВЪЛЕВ ДА СИ ГЛЕДА РАБОТАТА, МНОГО Е ОБИДНО ПОДОБНО ИЗКАЗВАНЕ. КАК ТАКА В ЕДНА ВРЪЗКА ИЛИ В ЕДИН АКТ МЪЖЪТ СЕ ИЗЯВЯВА КАТО ПИЧ, А ЖЕНАТА КАТО К…..А.
  АЙДЕ ……

Добавете коментар