Скандал! Криско към родните интелектуалци: Хомо! (виж тук)

Гласувайте за статията

Криско жестоко обиди родните интелектуалци!

Рапърът Кристиян Талев – Криско отново е в епицентъра на скандала. Напористият музикант обяви съвместен проект с Разградската филхармония.

Криско

Криско с жестока обида към интелектуалците, които го охулиха

Това накара мнозина интелектуалци да настръхнат и да скочат против него. Мнозина не се церемониха и го нарекоха „псевдомузикант” и „без грам талант”, пише HotArena.

Криско обаче не си замълча, а предпочете да раздуха кавгата. В остро интервю в сутрешния блок на Нова телевизия той нареди възмутените интелектуалци доста рязко.

„Интелектуалните музикални критици имат в момента една огромна възможност първоначално да хванат диригента за палката и да се насочат към входа на техния хомосексуален свят“.

Изказването му „подпали чергата” на диригенти, композитори и музиканти. Артисти от Пловдивската опера и Софийската филхармония излезнаха с остри коментари в социалната мрежа.

Те изригнаха, че човек като Криско, който няма хал хабер от култура, раздава подобни определения.

„Психоза и увеличаване на личността. Това мога да кажа за Криско“, написа музикантът Венци Мицов.

„Самата дума „филхармония“ произлиза от гръцкия език, както апропо и самата музика, и означава „приятели на хармонията“. Защото хармонията е всичко на този свят. Излезем ли от нея, сме „чао“.

Та възмущавам си се аз и се чудя като как един рап изпълнител със своята „музика“, нарочно слагам кавичките, която е дисхармонична в същността си и крайно аморална в словото и посланието си, може да се съчетае със симфоничен оркестър. Че и диригент“, избухна композиторката на „Гълъбо.

Въпреки всичко рап певеца отново не си остави „магарето в калта”. Нисичкият габровец отговори чрез пиарите си. Той заяви, че прави един спектакъл и който иска да идва, който не иска да не слуша. Така Криско сложи край на разправията, която буди духовете вече седмица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Скандал! Криско към родните интелектуалци: Хомо! (виж тук)”

  1. Женя

    апр. 18. 2019

    Какво освен скандали може да се очаква от прост и ограничен тип, който най-цинично, дърварски и с диалект може да възпява в песните си съвкупляването с поредната „пъча“ на пътя. Даже музиката му е досадна и не впечатлява с нищо освен някакво пъшкане и мънкате в неопределен такт. Още като го чуя по радиото и сменям станцията. Това не е култура, а простотия. Лошото е, че това се лепи много добре в сравнение с качествените песни.

Добавете коментар