Алекс Сърчаджиева претърпя пътен инцидент (Блъснаха колата й в ромската махала)

Алекс Сърчаджиева претърпя пътен инцидент (Блъснаха колата й в ромската махала)
5 (100%) 1 vote

Блъснаха колата на Алекс, актрисата е жива и здрава

Алекс Сърчаджиева влетя в студиото на „Здравей България” с думите: „Извинете за закъснението, удариха ме!”

Снимка: Нова тв

За шокираните водещи и за зрителите младата вдовица на Иван Ласкин разясни, че на път за студиото минала през циганската махала и забелязала, че зад нея се движи плътно кола. В момента когато си помислила, че шофьора, който се оказва  момиче може да я блъсне я ударил отзад.

Сърчаджиева сподели, че нищо й няма и е добре. Тя допълни, че возилото й има застраховка и щетите не са големи. С жената, която управлявала другата кола бързо се разбрала. Казала й, че бърза за тв предаване където ще говори за сериала „Господин Х и морето” и двете се уговорили да уредят подробностите после, усмихва се актрисата.

За нея като участничка в комичната поредица колегата й Светломир Радев, който играе ролята на училищния директор разказва, че Сашка е много добра актриса. Която даже измисляла сцени и става и за режисьор.

Сърчаджиева пък смята, че хората се нуждаят от такъв разтоварващ и семеен сериал. Тя сподели и една тайна, която ще видим в следващия епизод. В петък когато ще гледаме поредицата майките си признават, че са изневерявали на семейните си половинки. Но се очаква да видим дали ще стане ясно, че обектът с когото са слагали рога на съпрузите си е един и същ мъж, предават от hotnews.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар