Кобрата заковава Джени Суши със скандално видео

Кобрата заковава Джени Суши със скандално видео
5 (100%) 1 vote

Адвокатите на Кобрата вече са се заели с изготвянето на защитата му

Целувката на Кобрата с Джени Суши се превърна в най-коментираната тема не само у нас, но и отвъд Океана. На 14 май нашенецът ще се изправи лице в лице със скандалната журналистка.

За тази дата е насрочено явяването му пред Комисията на щата Калифорния, където той ще сподели своята версия за случилото се. На срещата ще присъства и Джени Суши заедно с адвокатката си Глория Олред.

Авокатите на боксьора вече са се заели със защита му. Хора от обкръжението му споделят, че той разполага със скандално видео с участието на журналистката, пише „България днес“.

Кадрите са заснети от камерите в лоби бара на хотела, в който Кобрата беше отседнал с екипа си. Адвокатите на нашенеца разполагат със солидни доказателства за фриволното поведение на Джени Равало, както е истинското й име.

В медийното пространство вече се появи едно видео с нейно участие. На кадрите се вижда как журналистката танцува в скута на човек от екипа на Кубрат Пулев. През това време Кобрата дори не поглежда към нея. Приближени до боксьора разкриват, че видеото от камерите в хотела е още по-скандално. То ще бъде използвано от защитата на най-добрия ни боксьор.

Напомняме ви, че след скандала, лицензът на Кобрата бе замразен, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар