Мика Стоичкова прежали Айкут

Мика Стоичкова прежали Айкут
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова се носи на крилете на любовта

Мика Стоичкова не страда дълго за бившия си годеник Айкут, научи „Галерия“. Щерката на Камата се носи на крилете на любовта с нов любим. Тя се запознала с него преди няколко месеца. В момента двамата се наслаждават на първата си почивка като любовна двойка.

Наследницата на футболната легенда Христо Стоичков отмаря в Мексико. За място на своята почивка влюбените са избрали 5-звезден хотелски комплекс.

По информация на „Галерия“ новият любим на Мика Стоичкова е заможен. Той е на нейната възраст и работи в IT сектора. Любовта между тях пламнала от първия миг, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Мика се раздели с бащата на дъщеричката си в края на миналата година. Причина за раздялата им стана изневяра от негова страна. Айкут започна връзка със своя сънародничка и заради нея напусна семейното жилище. Той и Мика така и не стигнаха до венчилото. Малко след като се сгодиха, щерката на Камата забременя.

Според слуховете, след раздялата на Мика и Айкут, Христо Стоичков е в обтегнати отношения с родителите на бившия си кандидат-зет. Именно той запозна щерка си с него. От години Камата е близък със семейство Рамадан. Родителите на Айкут са родом от Шумен. Но още преди раждането му емигрирали в САЩ, където развиват успешен бизнес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар