Лютви Местан на косъм от смъртта при друг пътен инцидент (Подробности) Преглеждания: 1932

0
Оценете този post

Лютви Местан едва оцелял след зверска катастрофа

Лютви Местан не обича да говори за пътния инцидент, който едва не отне живота му. Лидерът на ДОСТ има още една причина да не желае да си спомня за тази неприятна случка от своето минало. При зловеща катастрофа край Бяла загинали двама негови роднини. Политикът пътувал в лек автомобил, който се ударил челно в бус.

Именно зверската катастрофа го среща с неговата спътница и любима Ширин. Двамата се запознават след инцидента, споделя самата тя. Лютви Местан бил в шок от загубата на близките си. Той няма спомени от катастрофата, тъй като в момента на удара е бил заспал.

В болницата Ширин била неотлъчно до него. Благодарение на нейните грижи, Лютви Местан успял да излекува не само физическите, но и психическите травми след инцидента. Настоящата му съпруга била неотлъчно до него. Тя се ангажирала дори с поставянето на инжекциите му.

Кракът на политика бил сериозно засегнат. Но благодарение на методите на нетрадиционната медицина, той успял да се възстанови напълно.

Миналата неделя политикът участва в друг пътен инцидент, който взе жертва – бебе на 6 месеца. Родителите на загиналото дете също пострадаха сериозно. Прокуратурата в Кърджали повдигна обвинение на Лютви Местан, но той бе пуснат от ареста срещу парична гаранция от 10 000 лв, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.