Камелия се обясни в любов (Вижте на кого)

Гласувайте за статията

Камелия с трогателно обяснение в любов

Камелия се обясни в любов. Поп фолк изпълнителката от години е лудо влюбена и го потвърди още веднъж с публикацията си в социалната мрежа Инстаграм. Камелия затвърди факта,че единственият мъж в живота й е Цветин. А това е така от 21 години.

Преди известно време поп фолк изпълнителката призна, че нейният любим й е поискал ръката, както трябва – с красив пръстен с диамант. И тя няма нищо против някой ден да се види като булка. Камелия и Цветин са все така влюбени, както в самото начало на връзката си, а поп фолк изпълнителката не пропусна да се обясни още веднъж в любов на своя мъж. Поводът за това е рождения му ден.

„Честити рожден ден, Пипооо! Обичам те повече, отколкото мога да ти кажа… И ще избера теб, в стотици животи, в стотици светове, във всяка версия на реалността – ще те открия и ще те избера… Чувствам се късметлийка… „Някои хора търсят през целия си живот това, което аз открих в теб“. „В ръцете ти се чувствам у дома си“, пише Камелия към кадър от сватбата на Софи Маринова и Гринго, за да поздрави своя любим за лични му празник.

Камелия и Цветин са заедно вече 21 години, но поп фолк изпълнителката никога не е поглеждала встрани. Тя разкри, че „не пали чужди пожари“, а само“домашното огнище“. В „Папараци“ поп фолк изпълнителката каза, че винаги е била вярна на своя мъж, въпреки хилядите обожатели, които са й приписвали медиите през годините.

Камелия се обясни в любов на дългогодишната си половинка Цветин сн. Инстаграм

Камелия се обясни в любов на дългогодишната си половинка Цветин сн. Инстаграм

Камелия разкри, че в лицето на Цветин е срещнала истинската любов. А във връзката си тя винаги е получавала всичко, от което има нужда. „Когато някой те разбира, когато някой те подкрепя, когато някой ти помага, когато се чувствам слаба или в еуфория, той ме балансира и се чувствам добре“, сподели поп фолк изпълнителката за дългогодишната си връзка.

Любовта между Камелия и Цветин все така силна като в началото сн. Инстаграм

Любовта между Камелия и Цветин все така силна като в началото сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар