Меган Маркъл ражда до дни (Принц Чарлз отложи пътуване до Германия заради внучето)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ражда до дни, принц Чарлз отложи пътуванията си

Принц Чарлз отложи всичките си ангажименти до 6 май, за да присъства на раждането на внучето си. Меган Маркъл и принц Хари очакват бебето до дни, въпреки предположенията, че принцесата вече е родила.

След като стана ясно, че Меган пише сама по-голяма част от постовете им с Хари в публичния им профил в Инстаграм, се разбра и кога ще се роди детето. Въпреки спекулациите, че тя вече е родила, принц Чарлз е планирал пътуванията си чак към шести май, което се предполага, че е свързано именно с предстоящото раждане.

Принцът и съпругата му Камила планират визита в Германия. По традиция Чарлз остава в Лондон или най-малкото в Британия, когато внуците му се раждат. Това се случи и при раждането на първите три деца на Кейт и Уилям.

За раждането на принц Джордж, бъдещият крал дори посети болницата. За изписването на принцеса Шарлот той ходи няколко последователни дни в Кенсингтън. Единствено за раждането на принц Луи присъствието му остана загадка, но се смяташе, че е съвместил посещението при най-малкия си внук с рождения ден на първата си внучка.

Сега принцът с нетърпение очаква появата на бебето на Меган и Хари. С новата си снаха той очевидно е доста по-близък, отколкото с Катрин. Затова не е изненадващо, че принцът е отложил всичките си ангажименти до края на месеца. А това според мнозина е ясен знак, че Меган все още не е родила, въпреки съобщенията за „бебе Съсекс“.

Принц Чарлз отложи официални визити заради раждането на внучето си сн. You Tube

Принц Чарлз отложи официални визити заради раждането на внучето си сн. You Tube

Междувременно най-добрият й приятел долетя от САЩ, съобщава „Дейли мейл“. Очаква се той да остане в Англия до 5 май. Майката на Меган — Дория също е вече в Англия. Семейството се подготвя за посрещането на първото бебе, което ще се отглежда от американска бавачка. Която вероятно ще е мъж, пишат още от изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар