Преслава стана учител по история (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ученици искат Преслава за учителка

Преслава стана учителка по история. Поп фолк изпълнителката, която стана майка преди няколко месеца, смени професията си на певица за малко. Макар и само в социалната мрежа, а не наистина.

Преслава качи снимка в официалния си профил в Инстаграм и постави трудна задача за някои от своите фенове. Поп фолк изпълнителката зае мястото на учител по история за малко и попита почитателите си дали знаят кое е мястото, където е правена снимката. И за да ги затрудни още повече Преслава попита феновете си дали знаят и историята на това място. „Днес за малко ще бъда вашата учителка по история. Кой от вас знае къде е мястото, където е направена снимката и каква е историята му?“, пита Преси последователите си в Инстаграм.

Под поста заваляха хиляди коментари. Част от тях отговарят на въпросите на „учителката по история“ – кое е мястото и каква е историята му. Голяма част от коментарите обаче са просто с емотикони на сърчица, с които феновете искат да покажат любовта си към своята любима изпълнителка.

Не лисват и такива фенове, които споделят, че не биха пропуснали училище, ако имат такава учителка по история като Преслава. „Ако имах такава учителка по история, щях да ходя всеки ден на училище с голямо удоволствие“, пише почитател на поп фолк изпълнителката.

Както се вижда от качения кадър в социалната мрежа, Преси е решила да се поразходи до Околчица. Върхът се намира във Врачанския Балкан, недалеч от село Челопек, на около 20 км. от Враца. На Околчица на 2 юни 1876 година се разиграва последната битка на Ботевата чета. За увековечаване на подвига на мястото е издигнат 35-метров паметник с опълченски кръст.

Околчица е сред стоте национални исторически обекта. Всяка година на 2 юни там се провеждат национални тържества в чест на Христо Ботев и всички паднали за свободата на България.

Преслава стана учителка по история сн. Инстаграм

Преслава стана учителка по история сн. Инстаграм

По всичко личи, че Преслава и Павел са отскочили до родното място на любимия й мъж – Враца и са се възползвали от хубавото време, за да се разходят във Врачанския Балкан.

Певицата учи последователите си на българската история сн. Инстаграм

Певицата учи последователите си на българската история сн. Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Преслава стана учител по история (Вижте тук)”

  1. Eлена

    апр. 18. 2019

    Ха,ха,ха……..Преслава и история,……и само защото е посетила вр.Околчица!Ти да видиш!

Добавете коментар