Ирина Тенчева изригна: Опитват да саботират ресторанта й! (виж как побесня)

Ирина Тенчева изригна: Опитват да саботират ресторанта й! (виж как побесня)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева е извън кожата си ог гняв заради хейтовете!

Половинката на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева избесня в мрежата. А причината е, че хейтъри се опитват да саботират ресторанта й и да прогонят клиентите му.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева се вбеси жестоко от мерзките коментари

Ето какво заяви тя в социалната мрежа като предостави дори скрийншот с коментарите на въпросните анонимни личности:

„За първи път откакто сме отворили врати, Irituali получава такава “оценка” в страницата си във Фейсбук. В ден, в който не работим, от хора, които са с ваимносвързани фейк профили (зад които може би стои 1 човек) и които никога не са стъпвали при нас.

Нямам идея кой намира подобно нещо за забавно. Нямам идея как се процедира в такива ситуации, но намирам постъпката за много грозна и нечестна спрямо труда и старанието, които влагаме с екипа ми вече втора година. Както и спрямо стотиците доволни гости и приятели на пространството ни.

Приемам съвети и ще съм благодарна на всеки,който докладва въпросните профили като фалшиви, както и “оценката” им като нереална и подвеждаща. Благодаря предварително!

П.С.Сега ми писаха, че позитивните отзиви неутрализират понижаването на рейтинга. Така че пак благодаря на всички наши доволни гости и приятели, които ще споделят или са споделили впечатления“, заяви Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар