Златната Християна Тодорова разтърси с думите си! (виж тук) Преглеждания: 2191

0
5/5 - (1 vote)

Християна Тодорова се оказа не само талантлива, но и умна!

Златното момиче Християна Тодорова показа, че е не само шампион и красавица, но и умна жена. Преди броени часове тя разтърси мрежата с думите си.

Християна Тодорова
Християна Тодорова е не само красива, но и умна

Не е ясно дали Хриси написа това, защото се е разделила с приятеля си, или просто днес й се философства. Предаваме поста й дословно:

„Баба все ми казваше,че жените били два типа – езера и реки. Езерото си е спокойно, седи си там, без да се вълнува, без да бяга, без да шуми. В него може всеки да плува.

Там не се изисква усилие да го задържиш. Не му трябват подпорни стени. Може цял живот да киснеш в него и да блуждаеш в пространството.

А реките са страшни. Там трябва добър плувец. И не, не само да умееш да плуваш, а да ти бъде страст, да ти кипи в кръвта. Като текне тая луда, бурна река, където повлича и свлича всичко по пътя си, трябва здрава, устойчива стена да я удържи и да я вкара в правото.

Много скачат уверени в силата си, а после се давят на дъното. Обаче хванеш ли й на реката течението, цял живот ще те бута напред и ще ти разчиства пътя.

И вода все ще имаш. Я да са ти плодородни градините. Я да са ти чисти дворовете. Иначе и езерата са много хубави, ама са спокойни… Така разказваше тя“, написа Християна Тодорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.