Валентин Кулагин надменно: Гримирам успели дами, а не софийски бръмчалки! (виж как ги подреди)

Кулагин се изфука в мрежата
0

Кулагин се изфука с работата си от Дубай!

Устатият гримьор Валентин Кулагин отново взриви мрежата си си навлече гнева на всички родни плеймейтки, моделки, силиконки. Или просто „бръмчалки“, като ги нарече.

Кулагин
Кулагин се изфука в мрежата

Очевидно „работата“ на хасковлията доста е пораснала и днес той се хвали с това, че разкрасява едни от най-известните и успели дами по света. Ето какво заяви в мрежата:

„Изключително се радвам, че благодарение на работата ми по света, имам уникалната възможност да се срещам с космополитни личности, които трудно бих срещнал в България.

Те не са типичните кифли, които по цял ден висят в салоните, а нощес по дискотеките. Грима за успели бизнес дами, излъчващи категоричност и класа, коренно се различава от този на „софийските бръмчалки“.

Радвам се, че мога да накарам една жена, която се изявява в политиката, правото или банковото дело, също да се чувства толкова секси и женствена. Без да излъчва пошлост или вулгарност.

Пожелавам си и в България повече такива клиенти, защото именно те са лоялни, коректни и оценяват най-много труда на нас – гримьорите. Именно те разбират и имат капацитета да разберат, че нашата професия е изкуство, а не просто мазачество.

Останалите плеймейтки, певици, моделки и други жени на свободна практика – завещавам на вас, които мислите че клиентските ви са, а оттам и че вие сте станали“, заяви Валентин Кулагин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.