Христо Стоичков съобщи изненадваща вест

Гласувайте за статията

Христо Стоичков направи изненадващо разкритие за семейството си

Христо Стоичков направи интересно разкритие в мрежата, публикувайки снимка от архива на семейството си. Футболната легенда сподели стар фотос, на който е бившият любим на дъщеря му Мика – Айкут Рамадан. Но още по-интересно е посланието, придружаващо този кадър. Бившият футболист написа, че неговият отбор е цялото му семейство, видя БЛИЦ.

Вероятно със снимката той е искал да разкрие, че Мика и Айкут отново са заедно. Двамата очевидно са решили да дадат втори шанс на връзката си след кратка раздяла. Според актуалната клюка, щерката на Камата е развалила годежа си със заможния турчин.

От няколко месеца двамата не делят общ покрив, след като Айкут се изнесъл от семейното жилище. Мълвата гласи още, че любимият на Мика й слага рога с негова сънародничка. Той се запознал с атрактивна туркиня в едно от заведенията на родителите си. Искрите между тях пламнали от първия миг и Айки решил да зареже Мика.

След вестта за раздялата в семейството на Стоичков се появиха слухове, че той е в обтегнати отношения с родителите на бившия си зет. Те го обвинили в злоупотреба с фирмен автомобил, което допълнително разгневило Стоичков. Но очевидно вече всичко това е останало в миналото.

Преди дни съпругата на Христо Стоичков отпразнува 50 години. На партито по повод личния й празник присъстваше и Айкут.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар