Ето каква е истината за раздялата на Мария Илиева и Георги

Гласувайте за статията

Мария Илиева и Георги се разделиха неочаквано още преди раждането на сина им Александър

Мария Илиева е от известните личности, които ревностно пазят личния си живот в тайна. Тя рядко говори за събитията в живота си, но „Уикенд“ разкри причината за неочакваната й раздяла с бащата на нейния първороден син Александър.

Малко преди раждането му, неговият баща замина на дълга почивка със семейството си в Америка. Тогава изпълнителката заяви лаконично, че се е наложило да пътува заради ангажимент на семейството му. След раждането на малкия Александър тя призна с неохота, че всъщност с Георги са разделени.

След това младежът замина за Белгия. И в момента живее там. Не остана тайна и новата му връзка. По всичко личи, че той вече е забравил изпълнителката.

В основата на раздялата им стои неговата майка. Още от първия миг тя не приела Мария Илиева с отворени обятия. Родителката на Георги не била очарована от факта, че по-голяма със 7 години от неговата любима.

В крайна сметка тя успяла да убеди на сина си да зареже певицата, без дори да се замисли как ще се отрази на първородния й внук раздялата на родителите му. Очевидно Георги не съжалява за решението си и живее щастливо с новата си любима, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар