Анелия се подмлади (Вижте как)

Гласувайте за статията

Анелия смени дългогодишната си прическа

Анелия се подмлади. Поп фолк изпълнителката от няколко дни е с нова прическа. И докато досега певицата залагаше на правата коса, сега тя реши да се накъдри. А буклите в косите на Анелия определено свалиха 10 години от лицето й. Автор на преобразяването й е нейният дългогодишен фризьор Мирослава Ангелов, който се грижи за косите и на други известни български като Ивайла Бакалова, пише hotnews.bg.

От години Анелия е с дълга права коса. Също от много години поп фолк изпълнителката залага на русите нюанси в косите си. Анелия стана блондинка в далечната 2012-та година. Преди това певицата се подвизава с гарваново черна коса, която е далеч в миналото, и тя едва ли ще се върне някога към този цвят.

„На този етап не мисля, че някога отново ще бъда с черна коса, но ще използвам различни нюанси около цвета, с който съм в момента – лятото най-вероятно ще са по-светли, а през зимата по-тъмни, такива, които отиват на моя тип кожа. Промяната обаче няма да е голяма и рязка“, увери тогава Анелия.

Сега обаче поп фолк изпълнителката отново е решила да експериментира с визията си. Тя не е правила драстични промени, но тези, които е направила, са достатъчни, за да я подмладят с поне 10 години. Анелия е запазила русите нюанси в косите си. Но този път е решила да заложи на нежни къдрици, а не на правата коса.

Анелия качи няколко кадъра с новата си прическа в социалните мрежи. А феновете веднага одобриха промяната на своята любима поп фолк изпълнителка и я затрупаха с хиляди комплименти. Почитателите на Анелия я поздравиха и за смелостта да смени прическата си и така да разнообрази визията, с която сме свикнали да я виждаме от няколко години.

Анелия се подмлади с нова прическа сн. Инстаграм

Анелия се подмлади с нова прическа сн. Инстаграм

Само след няколко месеца, на 1-ви юли, поп фолк изпълнителката ще навърши 37 години, които обаче въобще не й личат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар