Амбър Хърд с неочаквани признания за Джони Деп: Дрогата го промени, боях се за живота си!

Гласувайте за статията

Амбър Хърд с неочаквани признания за Джони Деп

Бившата съпруга на Джони Деп – Амбър Хърд проговори. Актрисата, която се разведе с него, сподели, че в последните седмици от брака им той е бил агресивен, а наркотиците го превърнали в „чудовище“.

Това се казва и в съдебните документи за тормоз, които Амбър е подала и които бяха разпространени от таблоида „Сън“.

Амбър, която бе омъжена за 55-годишният Деп малко повече от една година, подаде насрещен иск, след като той я обвини в клевета за малтретиране. В посочените тринадесет случаи на насилие, Амбър твърди, че Деп често не можел дори да си спомни за проявите на агресия.

Джони засега отрича всички слухове за насилие, като твърди, че има доказателства, че Амбър му е посягала физически. Той се закани да покаже и доказателства за тормоза.

В отговор на делото за клевета в размер на 50 милиона долара, Амбър подаде нова жалба и пусна видео, на което се вижда, как Джони я напада в момент на ярост и ревност. Към жалбата бе приложена и молба, с която актрисата пожела да се отхвърли жалбата срещу нея.

„Джони Деп физически и вербално малтретира Амбър Хърд“, каза нейният адвокат Ерик Джордж в изявление за медиите.

„Дори след техния развод, господин Деп продължава публично да тормози госпожа Хърд. И се опитва да убеди света, че не е имало насилие от негова страна“, твърди още адвокатът.

Амбър Хърд припомня, че през 2016 многократно е била обект на тормоз от страна на съпруга си.

„Тази версия на Деп тя нарича „Чудовище“. Казва, че все още има белези по ръцете и краката от побоя и ударите в кухнята. Когато се е борила за живота си, Докато на пода и върху бара е имало парчета стъкло от разбити чаши“, разкрива още адвокатът й.

Амбър Хърд с емоционална изповед, сн. Уикипедия

Амбър Хърд с емоционална изповед, сн. Уикипедия

„Спомням си, че се страхувах, че Джони би могъл да ме убие“, казва и самата актриса.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар