Приянка Чопра с неочаквано признание: В началото бях убедена, че Ник не е за мен!

Гласувайте за статията

Мис Свят Приянка Чопра направи неочаквано признание

Мис Свят Приянка Чопра направи изненадващо признание. Съпругата на Ник Джонас призна, че още преди години той й предложил да се оженят, но тя обърнала идеята на шега и дори я отхвърлила. Причината била огромната разлика в годините им и убедеността на актрисата, че той не е за нея.

„Признавам, че беше по моя вина. Прецених книгата по корицата“, казва Приянка.

„Аз обикновено го наричам Старчето Джонас. Това е моят прякор за него. Той е толкова стара душа. Изключително умен и много добър. Смятам, че той е най-добрият за мен, защото ме държи здраво на земята“, признава още Приянка.

„Аз съм диво дете. Правя всичко, което искам, ходя, където искам и нямам задръжки. Той ме подкрепя във всичко, въпреки че неговото мнение е различно по толкова много въпроси“, признава Приянка, която е с поне 10 години по-стара от Ник, на срещата на върха „Women in the World“ в Ню Йорк.

Ник и Приянка се сгодиха миналия юли, но се ожениха през декември миналата година. Щастливата двойка си организира наистина забележителна сватба, която продължи поне три дни. Те спазиха в детайли всички индийски обичаи, а заради семейството на Ник след това почетоха и християнските традиции.

Младоженците дори си организираха и кънтри сватба, за да зарадват бащата на актьора, който откри бар преди време и настоял да им спретне още едно тържество.

Приянка Чопра сияе в компанията на Ник Джонас сн. Инстаграм

Приянка Чопра сияе в компанията на Ник Джонас сн. Инстаграм

И въпреки че самата Приянка Чопра признава, че е подходила към идеята за брак с големи резерви, сега е повече от щастлива. Мис Свят е категорична, че Ник е мъжът за нея и той е човекът, с когото иска да сподели живота си. Като дори разликата в годините им не я притеснява. Явно за любовта наистина няма възраст…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар