Ирина Тенчева бясна заради Явор Захариев от Гравити Ко! (разтърси мрежата)

Ирина Тенчева бясна заради Явор Захариев от Гравити Ко! (разтърси мрежата)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева насмете всички хейтъри и журналисти!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева буквално насмете хейтърите след гибелта на Явор Захариев от Гравити Ко. Както и журналистите, които си позволиха да петнят паметта му с гнусни жълти статии. Ето как се разгневи Ирина:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева се ядоса не на шега

„Човекът е консуматор. Това го знаем. И винаги се намира кой да му подхвърля нови дрънкулки за 1 лв или за 1 милион. Разменя времето и здравето си за вещи, с които да пълни душевните си празнини. Нищо ново…

Но този глад минава границата на простия или непрост битовизъм, защото пастта човешка има нужда освен от хляб – и от зрелище. И това зрелище все по-често се осигурява с “неофициална информация” от “официални медии”.

Много много много грозно е да се измислят версии за смъртта на който и да е човек, но особено на добър човек, само, за да се предложи някаква храна на гладния за сензации ум.

Писаха грозни неща и за Весето, и за Явор… “Наркотиците не прощавали”… Никой от тях не си отиде победен от наркотиците. И двамата бяха вдъхновяващи победители в тази вечна битка за смисъл, който най-често се отнема и изсмуква точно от жълторията, дребнотемието, безразличието на малките умове.

При следващата смърт бройте до 40 дни преди да разпространявате версии и да си придавате важност с псевдоскръб.

Задръжте. Замълчете. Малко се смирете“, отвратена е Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар