Наталия Кобилкина: Сигурно сексът с мъжа ви е омръзнал! (ето как стимулира двойките)

Наталия Кобилкина: Сигурно сексът с мъжа ви е омръзнал! (ето как стимулира двойките)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина учи семейни двойки да разнообразяват секса си!

Украинката Наталия Кобилкина се зае да спасява браковете на двойки, чиито сексуален живот отдавна куца. Тя е на мнение, че мнозина с дълго съжителство изпитват обяснима рутина и скука в леглото. Затова е подготвила поредния си семинар:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина учи семейните на готин секс

„Ако сте отдавна заедно с мъжа ви, сигурно сексът дооооста ви е омръзнал. Познавате се добре, вече няма с какво да се изненадате и знаете какво ще ви се случи в леглото още преди да сте стигнали до спалнята.

Имам решение на брачната скука и тя се нарича тантра. Умението да контролираме сексуалната си енергия, да се изучаваме един друг по нови начини, които не сме предполагали, че съществуват – това е изкуството на любовта.

Моят учител Игор Незовибатко, който ми показа тантра, ще дойде на семинар в София, за да предаде уменията си и на вас. Запишете се докато все още има места, това обучение ще промени изцяло сексуалния ви живот, обещавам“, обяви Наталия Кобилкина.

Припомняме, че преди броени дни тя взриви мрежата с новината, че може да свърши цели 10 пъти в рамките на един полов акт:

„След като преди години се научих на тантра практики, сексът за мен се превърна в истинска наслада. Когато знаеш, че си добра в леглото ти имаш фантастично женско самочувствие.

Такива жени лесно привличат мъже, които харесват и могат да свършат десетки пъти в рамките на един полов акт.

Жената, която е овладяла тантра, знае как да възбуди мъжа отново след първия му оргазъм и как да му помогне да прави продължителен секс. Такива жени са винаги търсени и обожавани“, заингригува мнозина с думите си Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар