Валентин Кулагин бесен: Духайте един на друг в мизерните си офиси! (виж кого подреди)

Кулагин се разлюти здраво
0

Валентин Кулагин не е на себе си от гняв!

Гримьорът Валентин Кулагин още се подвизава в Дубай, но не пропуска да следи всичко, излизащо за него в родната преса. Новината, че не купувал марковите си дрехи, а само се снимал с тях в магазина, го накара да избеснее яко:

Кулагин
Кулагин се разлюти здраво

„Ахахах. Жалки сте и незначителни, драги драскачи от „слава“. И вие като много други се пукате по шевовете от яд, че си живея живота и го живея много добре.

Не ставате за нищо друго освен да потвърдите всеобщото мнение, че в България няма журналисти, а само драскачи. Затова ще получавате и заплати като за драскачи.

Така ли не успяхте да напишете ЕДНА вярна история за мен, подкрепена с факти. Все получавате информация от „анонимен читател“, който имал „теория за мен“.

Страх ви е да не ви пусна и на вас едно дело, нали? Но скоро се връщам и ще видите как се разправям с такива като вас. Много успешно. Тъкмо ще разберете с какви пари си купувам после дрехите.

То не бяха зле скалъпените ви истории за „фалшивата ми майка“, снимки на някакъв селски културист, който уж съм бил аз преди години… Той изглежда 10 години по-голям от мен, но нищо – вие сте умни писари…

Изнасилването ми от някакъв Васко-гаргата, куфарите ми с гримове, които крада от софийските магазини, нищо че козметиката, която използвам изобщо не се продава в България… Сега и дрехи крада.

Елате вие да крадете в Дубай, за да видите какво се случва с такива като вас, клошари такива. Айде веднъж създайте НОВИНА, поне нещо достоверно и да звучи логично.

Сега пък дрехите ми били с „измама придобити“. Нали бяха реплики до миналия ден?! Като почнах да ви ги показвам… сега ги взимам и връщам от бутици?! Последно кое е, мизерници?!

Бутик на Вивиан Уестууд в Дубай – няма. Но вие от къде да знаете… А асансьора е в една от 5 звездните сгради, в които живея. Тъжно ви е и неприятно – но се чувствам много добре, потънал в лукс и приятни изживявания.

И колкото и да се мъчите да ме очерните – няма да можете. И миналото, и настоящето ми са безупречно чисти! Няма да извадите името на един мой партньор или лична история. Безсилни сте и неспособни.

Дори родителите ми не успяхте да разберете кои са. Личният ми живот е строго конфиденциален, дори за близките ми приятели.

Затова ще продължавате да си духате един на друг в мизерните си офиси, в които нямате даже вентилатори. То и офиси нямате, пардон.

Пишете от кревата в дома си и с долнопробните си писания показвате нивото на смешната си „слава“. Това е вашата „слава“, на лъжлива и манипулирана медия.

Що не напишете нещо за Дилян Пеевски бе, мишки?! Щото после ще останете и без мизерните си заплатки, нали? Жалкарчета“, разпени се Валентин Кулагин.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.