Анита Мейзер вече е на свобода

Гласувайте за статията
Пуснаха предсрочно Анита Мейзер от пандиза

Скандалната силиконка вече е свободна гражданка – пише в. „Уикенд“. Тя лежа в Сливенския затвор 2 години с кратки прекъсвания. Преди дни 53-годишната Анита Мейзер, която уби при неизяснени обстоятелства мъжа си – културиста Николай Димов, е била предсрочно освободена – отбелязва изданието.

Заповедта за освобождаването на Анита Мейзер е издадена от Главна дирекция „Изпълнения на наказанията“ още на 20 март, а на следващия ден, с настъпването на астрономическата пролет мургавата силиконка е напуснала завинаги затвора в Сливен. Мейзер е била освободена 3 седмици по-рано от предвиденото, тъй като демонстрирала добро поведение зад решетките и помагала в почистването на женското крило към затвора.

Черната вдовица, която е погребала трима свои съпрузи, вече бе засечена да се радва на свободата си. Тя бе засечена да гуляе в ресторант в компанията на мускулест мъжага.
Случаят Анита Мейзер е показателен за нивото на родното ни правосъдие и нуждата от радикална реформа в съдебната система. Силиконката получи само 2 години за убийство, макар и по непредпазливост.
По време на излежаване на присъдата си Мейзер прекара повече от 4 месеца в болница и под домашен арест, които й се водеха като излежани в затвора – отбелязва изданието.
Сега се говори, че Мейзер ще лети за САЩ, за да нагледа имотите си там.

Мейзер скоро ще лети за САЩ

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар