Росен Плевнелиев ще става дядо

Гласувайте за статията

Това лято Асен ще дойде в България с изгората си

От близкото обкръжение на президента Росен Плевнелиев издават, че в най-скоро време ще стане дядо.

При все, че преди по-малко от година му се роди син, сега на Росен Плевнелиев му предстои друго щастливо събитие – да стане дядо.

Росен Плевнелиев

Това лято Асен ще дойде в България с изгората си

Най-големият му син Асен от бившата му съпруга Юлиана, е изгубил ума си по красива блондинка. При все, че връзката им е отскоро, наследникът на Росен Плевнелиев вече крои планове за сватба, семейство и деца.

Към днешна дата младежът следва висшето си образование в чужбина, но се прибира в родината си всяка ваканция.
Така и не става ясно дали вече е запознал дамата на сърцето си със своите родители. Истината обаче е, че и двамата били наясно, че Асен се носи на крилете на любовта и разбира се нямат нищо против това.

Напук на новите технологии Асен никога не се е изкушавал от това да демонстрира личния си живот публично. За огромно съжаление на приятелите му, романтичните жестове и послания, които отправя към половинката си, не стават публично достояние в социалните мрежи.

Въпреки, че по принцип страни от публичността, синът на Росен Плевнелиев наскоро се изкушил да честити рождения ден на приятелката си с кратко любовно обяснение и тяхна обща снимка.
От него става ясно, че гальовното обръщение, което двойката използва, е „бебе“.

Всички са в очакване на лятото, когато Асен ще докара изгората си в България, ако отношенията им продължават да вървят по мед и масло, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар