Джена не прилича на себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Певицата се промени до неузнаваемост

Фолк певицата Джена отдавна се е превърнала в една от любимките на почитателите на този жанр музика.

Напоследък обаче прави впечатление, че Джена се появява коренно променена на участията си. Истината е, че почитателите й я посрещат с бурно одобрение на новата й визия.

Джена

Певицата се промени до неузнаваемост

Очевидно Джена е последвала мотото, че няма нищо по-хубаво от естествената красота. Именно тя е най-привлекателна за окото, особено в последно време, когато накъдето и да се обърнем, виждаме изкуствени „красавици“.

Поради този факт в последно време Джена няма никакви притеснения да се покаже в абсолютно натурален вид пред феновете си. Чаровната изпълнителка показа не само завидна фигура, а и доста нежни черти на лицето.

Тя изглежда повече от добре дори и след раждането на наследника си – Атанас Стоев-младши. За разлика от останалите изпълнителки от жанра, Джена предпочита да не се показва пред публика с тонове тежък грим. Освен това тя не се подлага и на редица сложни разкрасителни процедури, които биха й отнели цял ден.

Според запознати на новите снимки се вижда ясно и това, че тя очевидно се е сбогувала със силиконовите импланти в бюста си, които носеше преди години. Вероятно ще се съгласите, че в резултат на всичко това, Джена изглежда видимо подмладена, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар