Тези родни звезди понесоха жестоки удари след развода

Гласувайте за статията

Благой Георгиев води класацията

Някои звезди от родната сцена понесоха изключително тежки удари след развода си.

Един от най-коментираните напоследък разводи на родни звезди, е този на Ники Илиев и Саня Борисова.

звезди

Благой Георгиев води класацията

Запознати посочват, че след като се разделили за Саня Борисова останала школата на Илиев, която заедно стопанисвали. Тя бе създадена малко преди раздялата им с идеята да обучават деца, които искат да се занимават с кино и театър.

Факт е, че този бизнес носи сравнително прилични месечни доходи и очевидно това не е убягнало от погледа на Саня Борисова. След развода си с Илиев, тя взела пълни права над проекта, което възмутило доста хора от арт средите като се има предвид, че именно семейството на режисьора е финансирало начинанието.

Ако трябва да се направи класация за най-ощетени родни звезди от развода, то несъмнено тя ще се води от футболиста Благой Георгиев. След като сложи подписа си върху бракоразводните документи с Есмер Омерова, Георгиев се прости с ресторанта си в Русия.

Мълвата носи, че основната причина, поради която Благой Георгиев се разделил с футболната си кариера, станал властният баща на Есмер. Именно той е и причината, поради която на футболиста е забранено да се среща със сина си Илай

За сметка на това двете жени на Милен Цветков, Лили Иванова, както и фолк дивата Анелия, се сдобиха с апетитни имоти след развода си, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар