Какво се случва между Деси Цонева и шеф Иван Манчев? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мечтае за собствено предаване

Мнозина се запитаха какво се случва между наследницата на Димитър Цонев – Деси Цонева и корифея в кухнята – шеф Иван Манчев.

Въпросите са породени от горещата снимка, която обикаля из социалните мрежи. Оказва се, обаче, че между Деси Цонева и Иван Манчев няма нищо повече от професионална близост.

Деси Цонева

Мечтае за собствено предаване

Телевизионерската щерка разкри, че пуска свое предаване, за което отдавна имаше амбиция.

Ето какво още казва Деси Цонева по темата:
„Отдавна имам амбиция за мое собствено предаване, но не знам дали е дошло времето. Много ми се готви и като че ли с такъв тип предаване ми се занимава. На този етап конкретен проект няма, но няма да откажа, ако някой ми предложи“, заявява тя.

Деси Цонева говори и за настоящата си работа като репортер в предаването „На кафе“ по Нова тв. Тя признава, че предложението е дошло доста неочаквано. Преди да стартира като звезден репортер в „На кафе“, тя е работила като коментатор на „Hell’s Kitchen“. Посочва, че били страхотен екип и винаги са се разбирали.

Не крие амбициите си да работи в подобен тип предаване и с точно такива хора, които създават позитивна енергия и приятелска атмосфера.
През октомври миналата година била на кулинарен туризъм с шеф Иван Манчев, с когото са приятели. Компанията им правела и приятелката на корифея в кухнята, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар