Ирина Тенчева е неузнаваема (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя е толкова освежена, че изглежда като момиченце

Съпругата на продуцента и тв водещ Иван Христов – Ирина Тенчева, е неузнаваема.

На този етап все още не е ясно какво точно е направила Ирина Тенчева със себе си, но е факт, че изглежда като момиченце. Няма никакво съмнение, че каквото и да е направила, то й се е отразило повече от перфектно.

Ирина Тенчева

Тя е толкова освежена, че изглежда като момиченце

Дори и след като стана майка на три деца, Ирина Тенчева продължава да сразява с младежкия си вид. Неотдавна тя показа новата си визия и остави безмълвни дори и критиците.
Блондинката е с видимо подкъсена коса, на която е придала обем. Освен това се забелязва, че е заложила на минимално количество грим, който е доста свеж.

Промяната на съпругата на опосума Иван Христов далеч не се изчерпва дотук. Най-изненадващото за всички е, че тя е къносала ръката си в индийския стил Хенна. Не е изключено това също да е допринесло за коренно променения й и освежен външен вид.

За никого не е тайна, че съпругата на Иван Христов се старае да води доста здравословен начин на живот и именно в това възпитава и децата си.
Очевидно този начин на живот дава своите резултати. Мнозина определено биха завидели за външния й вид, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар