Честито! Бурак Йозчивит стана татко (Първо фото на бебето)

Гласувайте за статията

Бурак Йозчивит стана татко

Бурак Йозчивит стана татко за първи път. Звездата от „“Чучулигата“, „Великолепния век“ още куп поредици най-после се сдоби със син. Съпругата му Фахрие Евджен роди преди няколко дни в американска клиника. Терминът й бе обявен за 10 април, но актрисата родила няколко дни по-рано.

Раждането е минало благополучно, а семейството вече е добре и в пълен състав. Актрисата се чувства отлично и няма търпение да се прибере у дома.

Двойката се ожени през 2017 година на интимна церемония. Повече от 3 години двамата бяха заедно и не криеха любовта си.

„Когато празнувахме рождения ми ден, Фахрие ми обеща, че ще изпълни всяко може желание. И аз поисках нея. И по-точно — предложих й да се омъжи за мен“, сподели преди време в интервю актьорът.

Турското издание „Haber“ съобщи още, че двойката ще се прибере у дома до няколко дни. За Фахрие Евджен последните седмици бяха доста напрегнати и неспокойни.

Актрисата постъпи в болница преди около месец, след като получи вирусна инфекция. Съпругът й, който по това време беше в Кувейт, спешно се върна, а с линейка тя е откарана в частна клиника, където е останала два дни.

Лекарите я изписаха без някакви сериозни проблеми, но звездата бе принудена да си почива повече и да лежи. Тогава лекарите заявиха, че тя трябва да се пази повече и да избягва излишното напрежение.

Двойката избра да обяви новината, като сподели снимки от раждането на бебето. Освен това двамата му направиха и инстаграм профил.

Идеята на проекта е родителите да контролират снимките, които ще се появяват в публичното пространство. Интересно, още преди да се роди детето, профилът вече имаше над 100 000 последователи.

Бурак Йозчивит стана татко сн. You Tube

Бурак Йозчивит стана татко сн. You Tube

Името на бебето също е известно — Каран. Както и полът му — момченце. А тъй като майката и бебето се чувстват добре, мнозина очакват много скоро да се приберат у дома.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар