Окончателно! Анджелина Джоли получи пълни права върху децата (С Брад подписаха документите за развода)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли с пълно попечителство над децата, с Брад се разведоха

Анджелина Джоли подписа документите за развод, дни след като изтече информация, че се опитва да прекрати бракоразводното дело с Брад Пит. Според решението на съда тя получава пълни права върху децата. Брад от страна ще има възможност да ги вижда винаги когато иска и ще разполага с пълна и конкретна информация, какво се случва с тях. Във всеки момент от живота им.

Новината изненада всички, тъй като приближени до двойката твърдяха, че Анджелина иска да се съберат. След дългата процедура по време на развода, през който двамата се бореха за попечителство върху своите шест деца, за официален настойник бе обявена Анджелина. Но Брад от своя страна получил подробен план за срещите с децата, който е одобрен и от съда.

Вторият важен момент в развода им е разделението на собствеността, но подробностите по споразумението все още не са известни на обществеността, пише „Дейли мейл“.

Анджелина и Брад се срещнаха през 2005 г., за да заснемат съвместния си филм „Господин и г-жа Смит“. По това време Пит беше женен и вече имаше петгодишен брак с актрисата Дженифър Анистън. Двамата обаче се разведоха няколко месеца по-късно, заради Анджелина Джоли.

Анджелина и Брад обявиха през 2006 година, че скоро ще се сдобият първото си биологично дете, след като вече имаха три осиновени. Малко след това се родиха и близнаците им. А осем години по-късно, през 2014 г. решиха да се оженят.

След много слухове, двамата изненадаха с новината, че са разделени. Анджелина официално подаде развод през септември 2016 година. Последваха много скандали, изтичане на информацията пред медиите и изнудване с мръсни тайни от дългогодишния съвместен живот.

Брад и Анджелина Джоли официално се разведоха сн. Уикипедия

Брад и Анджелина Джоли официално се разведоха сн. Уикипедия

И двамата актьори доста разгорещено реагираха на реакциите на другия и бяха доста остри в обвиненията си. В крайна сметка разводът постави край на войните помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар