Няма да повярвате какви ги е свършил Иван Костов

Гласувайте за статията

Докато народът мизерства, той пилее пари за…

Мнозина не могат да повярват какви ги е свършил Иван Костов.

Оказва се, че зад високите огради на триетажния палат на Иван Костов, се крие истинска райска градина.

Иван Костов

Докато народът мизерства, той пилее пари за…

Имотът на бившия премиер на Република България е доста впечатляващ и изпъква отдалеч, тъй като е с размерите на прогимназия. Той се намира в столичния квартал „Драгалевци“. Минувачите често пъти цъкат по огромната къща, но дори и през ум не им минава, че зад високата ограда се крие още по-голям лукс.

Градината на Иван Костов, е като излязла от корицата на списание. Разбира се тази екстра не му е излязла никак евтино. Според запознати, експремиерът е броил за нея близо 100 хиляди лева. Удоволствието да се буди с красива гледка не само, че му излязло доста солено, а и продължава да плаща за това.

Разходите по огромния двор никога не спират. Откакто Иван Костов се оттегли от политическия живот на страната, се е отдал на двете си хобита – писане и градинарство. Следобедните часове били посветени на ръкописа на мемоарната му книга, докато преди обед се грижел за подрязването на храстите и поливането на райграса.

Прескъпата градина, е създадена от ландшафтен архитект, но след това грижите за нея са поверени изцяло на семейството, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар