Христо Стоичков позлати жена си Преглеждания: 6755

Изненадите за нея започнали от ранни зори
0
1/5 - (1 vote)

Изненадите за нея започнали от ранни зори

Христо Стоичков спретна невероятна изненада на съпругата си Мариана.

Повод за изненадата му, бе 50-та й годишнина. По повод юбилея, той организирал невероятно парти за рожденичката в един от най-скъпите ресторанти в Маями.

Христо Стоичков
Изненадите за нея започнали от ранни зори

За никого не е тайна, че през последните няколко години фамилията на Христо Стоичков пребивава зад Океана.
Що се отнася до детайлите от партито, те били поверени на двете му дъщери – Мика и Христина.

Двете щерки на Христо Стоичков поели ангажимента както за поканата на гостите, така и за украсата. Те били отговорни и за поръчката на бутиковата торта за майка им. Най-сериозната мисия обаче била да запазят в абсолютна тайна тържеството.

При все, че на празника присъствали само най-близките хора на рожденичката, а не както повелява българската традиция – всички роднини до девето коляно, тя се изтупала като за червения килим.

На вечерята съпругата на Христо Стоичков блеснала с дизайнерска къса черна рокля. Футболистът пък бил пременен в тъмносин костюм. Останалите гости също били облечени официално.

Най-голямата изненада на партито обаче, се оказало присъствието на Айкут – съпругът на Мика, за когото се твърдеше, че са разделени.
Изненадите за съпругата на Христо Стоичков започнали още от ранни зори, когато тя отворила очи.

Стоичков и съпругата му се запознали, когато той вече е звезда. Въпреки това до този момент Мариана не била чувала името му. Тя признава, че любовта помежду им пламнала от пръв поглед, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.