Раздор в семейството на Гала

Гласувайте за статията

Никой не е предполагал, че събитията ще се развият по този начин

От близкото обкръжение на семейството на Гала издават, че в семейството й е настъпил тежък раздор.

За никого не е тайна колко привързана е Гала към единствената си наследница – Мари. Оказва се обаче, че отношенията помежду им никак не са розови, при това проблемите започнали от доста време насам.

Гала

Никой не е предполагал, че събитията ще се развият по този начин

Според мълвата, Гала и Мари, са поели по различни пътища и вече няма да живеят под един покрив.
Причината за обтегнатите отношения между майка и дъщеря, била близостта на Мари със сина на бившата й колежка Джуджи – Константин.

Всички знаят, че Константин и Мари са гаджета от доста време. Заради него Мари дори се отказа от мечтата си да учи в чужбина и остана в родината си. Младежите са неразделни и по цял ден прекарвали в дома на Гала.

Този факт обаче започнал да влияе негативно върху връзката на тв водещата с любимия й Стефан. Жилището се оказало твърде тясно за всичките му обитатели – Мари и Константин, Стефан, дъщерята от първия му брак, Гала, нейната майка и домашният любимец на семейството.

Поради тази причина Гала поставила ултиматум на дъщеря си. Тя била категорична, че ако Мари иска да живее под един покрив с Константин, трябва да се изнесе на квартира. След грандиозния скандал, който се разразил между майка и дъщеря, Мари напуснала жилището. От около седмица двамата с Константин са новодомци, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар