Деси Банова с тежка забрана от Плевнелиев

Гласувайте за статията

Синоптичката е по цял ден с бебе на ръце

Русокосата синоптичка на Нова тв – Деси Банова е получила тежка забрана от Плевнелиев.

За никого не е тайна, че на всяка майка се налага да влиза в ролята на Многоръкия Шива. Очевидно обаче на Деси Банова това не й се удава. Съпругата на Росен Плевнелиев е съсредоточила живота си върху отглеждането на рожбата им Йоан и е оставила на заден план всички предишни занимания.

Деси Банова

Синоптичката е по цял ден с бебе на ръце

След появата на малкия Йоан на бял свят, Деси Банова остави на заден план всякакъв вид публичност. Тя отказва всякакъв вид светски партита. Неотдавна тя се появи под ръка с Плевнелиев на представянето на биографичната книга на Христо Стоичков.

Блондинката предпочитала да обгрижва денонощно сина си, който през юни ще навърши годинка. в името на отрочето си, тя дори е преустановила всякаква активност в социалните мрежи. За рождения й ден наскоро стотици приятели в социалната мрежа се опитали да се свържат с нея, за да й честитят празника, но опитите им били неуспешни.

В крайна сметка Деси Банова намерила две минути време, за да се извини, че не може да отговори поотделно на всички. Тя е по цял ден с бебето на ръце. Като всяка майка обаче приема с удоволствие „забраната“ за социалните мрежи, наложена й от малкия им син – Йоан Плевнелиев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар