Това е мъжът до Лиляна Павлова (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тя е истинска късметлийка

Стана ясно кой е мъжът до ексминистъра на европредседателството – Лиляна Павлова.

Оказва се, че тя е сред малкото гранд дами в родната политика, които са успели да опазят половинката си от широката аудитория, дори и след повече от 15 години на политическата сцена.

Лиляна Павлова

Тя е истинска късметлийка

Съпругът на Лиляна Павлова се казва Пламен Николов и всячески избягва публичността. Въпреки това той подкрепя безрезервно половинката си във всяко нейно начинание, включително и в най-новото й – борбата за евродепутатско място.

Лиляна Павлова се запознава със съпруга си още в студентските им години. Двамата дори били колеги в университета. При все, че често били в една компания и делели скамейката по време на лекции, любовта помежду им пламнала едва, след като се дипломирали.

Химията бързо прераснала в любов и сватбата не закъсняла. При все, че са съпрузи от почти 14 години, двойката е заедно от почти две десетилетия. Най-голямото им щастие е дъщеричката им София. Тя е ученичка и е всестранно развита натура. Сред хобитата й, са кулинарията, подводното гмуркане, художествената гимнастика и какво ли още не. По гмуркането се запалила през миналото лято по време на семейната им ваканция в Созопол.

Лиляна Павлова признава, че в семейната политика ролята на половинката й, е огромна. Предвид факта, че тя често отсъства поради служебни ангажименти, основно върху него пада тежестта по грижите за детето им, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Това е мъжът до Лиляна Павлова (ФОТО)”

  1. завистник

    апр. 14. 2019

    Блазе му на този Пламен Николов!!!! Като си помисля само какво секси дупе има „санираното“ Лили, направо кипвам от завист!!!!

Добавете коментар