Явор Бахаров изплува от дъното след скандала с Рая

Гласувайте за статията
Военният театър даде роля на актьора в немилост Явор Бахаров

Известният с хулиганския си нрав Явор Бахаров изплува от дъното след среднощния скандал с Рая Пеева в нощта на 3 март, заради който бе осъден на 9 месеца пробация – пише в. „Уикенд“. Военният театър приюти актьора и му даде работа в нов спектакъл точно когато се смяташе, че кариерата му е в дълбока криза – отбелязва изданието.

Новото превъплъщение на брата на Захари Бахаров е в скандалната пиеса „Маркиз дьо Сад“ от Дъг Райт. Тя разказва за последните години на легендарния маркиз, който шокира с перверзията и склонността си към насилие. По-младия Бахаров обаче не влиза в неговата роля, а е свещеникът, който го изповядва в последните му години, прекарани в лудница. Маркиз дьо Сад се играе от Георги Кадурин, а неговата опечалена съпруга е Нети.

Явор Бахаров не излиза за първи път на обща сцена с тях. Той има доста роли в театър „Българска армия“, където се говори, че на всеки скандал, в който се замесва, гледат като на мощна рекламна инжекция за представленията му.
„Всеки път, щом жълтата преса гръмне с клюки за Явор, залата е пълна“ – коментират служители в театъра. Затова там нямали колебания дали да го вкарат в новия спектакъл, независимо от скандала с побоя над гаджето му, заради който много хора бяха убедени, че кариерата на младия актьор е пред провал.

Явор Бахаров получи роля във Военния театър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар