Меган Маркъл и принц Хари с нови ограничения в Уиндзор

Гласувайте за статията

Меган Маркъл и принц Хари наложиха нови ограничения заради сигурността си

Преместването на Меган Маркъл и принц Хари във Фрогмор котидж в Уиндзор, несъмнено предизвика някои проблеми. Кралската двойка има сериозни грижи по осигуряване на безопасност и спокойствие, но освен това им се налага да мислят и за другите. По нареждане на управителя на комплекса, в който двойката живее, местните служители вече нямат право да ползват паркинга близо до дома им. Вместо това те трябва да паркират на километър и половина от там.

Причината е нежеланието на кралската двойка да бъде безпокоена и да стане жертва на случайни папараци. Отделно от това, с оглед на статута им, тяхната безопасност е изключително важна, пише „Дейли мейл“.

Решението на съпрузите обаче не е зарадвало, при това никак, живущите в района. А още по-малко служителите.

Много от тях решили, че Меган стои зад това ограничение. За съжаление някои от действията на херцогинята през миналата година й създадоха доста неприятна репутация. А други смятат, че тя е капризна и твърде взискателна, което доведе и до мълвата, че Меган е наредила да се ограничи правото за ползване на паркинг.

Двамата с Хари очакват първото си дете до дни, а може би то вече дори е родено. Двамата бяха категорични, че не желаят никаква публичност по този повод. Една от причините са постоянните заплахи срещу кралското семейство. Отделно от това, принц Хари преди няколко години принудително бе изведен от военна база в Близкия изток, именно заради опит на няколко фанатични организации да бъде отвлечен. Поради тази причина сигурността на двойката е приоритет, който се взима под внимание от всички. И управата на комплекса реши да осигури допълнителна безопасност на съпрузите, като забрани да се паркира близо до дома им.

Меган Маркъл с нови ограничения в Уиндзор сн. Инстаграм

Меган Маркъл с нови ограничения в Уиндзор сн. Инстаграм

Отделно от това, дронове вече летяха около имението в опит да заснемат двойката. С оглед на всичко това, не е изненадващо, че Хари и Меган са с нови ограничения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар