Мария става актриса (Вижте още)

Гласувайте за статията

Мария и Марая сред ВИП гостите на премиерата на „Лошо момиче“

Мария иска да става актриса. Това обявила самата поп фолк изпълнителка на премиерата на филма на Мариан Вълев „Лошо момиче“. „И на мен ми се иска да съм актриса и да участвам във филм на Мариан Вълев“, каза изпълнителката. С нея на премиерата била и дъщеря й Марая.

За събитието Мария бе заложила на къса черна рокля, пише „България днес“. Поп фолк изпълнителката дори закъсняла малко за събитието докато подготви подобаващо и дъщеря си за него. Премиерата на първия пълнометражен филм на Мариан Вълев – Куката – „Лошо момиче“, в който той дебютира като режисьор и сценарист, събрала близо 800 гости. Сред тях били Белослава, Дария Симеонова, Диляна Попова, Елена Телбис, Мария Петрова, Деян Донков, Велислав Павлов, Станислава Армутлиева и много други. На премиерата са присъствали и „златните момичета“, част от които взимат участие във филма, както и Любомира Башева, която играе главната роля в първия пълнометражен филм на Мариан Вълев.

Датата на премиерата е била специална за Вълев, защото на този ден той е бил рожденик. „Датата е специална за мен, защото имам рожден ден и ставам на 50 години. Цели 5 кинозали събрахме за прожекцията, което много ме радва“, споделя Вълев. За празника си той бил затрупан и с хиляди подаръци като маркови вина, картини и парфюми.

Мариан Вълев се показал като истински джентълмен като обърнал внимание на всеки гост поотделно. Той се снимал с всеки дошъл на премиерата на филма му. А този негов жест зарадвал и всички фенове, дошли да вземат автограф.

Мария иска да е актриса сн. Фейсбук

Мария иска да е актриса сн. Фейсбук

Събитието не пропуснаха също Симона Пейчева, която дошла със сина си, Митко Гочев, Евтим Милошев, Велислав Палов, Ники Илиев, Радина Червенкова, Коко Каменаров и Боряна Пунчева, продуцент на филма. Специален гост на премиерата на „Лошо момиче“ бил Стефан Мавродиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар