Кубрат Пулев: Спирането на лиценза ми няма да ме спре да играя бокс (Още разкрития)

Гласувайте за статията

Кубрат Пулев не очаква целувката на Джени Суши да се възприеме по този начин

Кубрат Пулев е основна тема в медиите след целувката му с Дженифър Равало, по известна като Джени Суши. В специално интервю боксьорът говори за случилото се и за временното спиране на лиценза му за Калифорния.

Кубрат разкрива, че му предстои мач в края на юни. „Предстои ми мач в края на юни, който вероятно ще бъде САЩ, ако всичко с комисията и лиценза ми бъда наред. Може и в Европа да е“, казва боксьорът. Той разкрива също и какво очаква да се случи на изслушването от комисията. „Мисля, че понякога човек не трябва да се натиска толкова много за дадено нещо. Ако пътят е правилен и Господ е казал, то просто ще се случи. Това не значи, че трябва да се отказваш при всяка пречка. Но когато си положил всички усилия, и то нееднократно, значи просто не е това твоето нещо. Няма проблем – веднага change (промяна) и толкова“, казва още Пулев, пише 24chasa.bg.

Той се надява комисията да отмени наказанието и да му върне състезателните права. „Надявам се да отмени временното спиране на лиценза ми. В момента съм наказан от тях, без нито да ме изслушат, да вземат предвид моята гледна точка по случая. Отишла е една адвокатка и им е казала: „Той направи така и така, спрете му правата“, и те на базата на видеоклип ми отнемат правата.

Писмо

Моят адвокат изпрати едни писмо, но на този етап няма отговор. Но мен това няма да ме спре да играя бокс, просто САЩ ще отпадне като вариант“, споделя Кубрат. Боксьорът оставя на хората сами да преценят дали това, което прави Джени Суши, е за пари. „Не знам, ти ми кажи. Хората, които гледат отстрани, да преценят, но според мен всичко е ясно – и адвокатката за какво се бори, и Джени Суши за какво. То е толкова смешно, ясно и прозрачно, че няма накъде. Може да се види от самолет, даже и от друга планета“, казва боксьорът.

Кубрат Пулев няма никакви намерения да се отказва от бокса сн. Фейсбук

Кубрат Пулев няма никакви намерения да се отказва от бокса сн. Фейсбук

Той споделя също, че никога не е очаквал, че може да се стигне до всичко това. „Никога през живота си не съм бил лишен от женско внимание. Съответно не съм си представил, че подобна постъпка ще бъде възприета по този начин. Ние си говорихме с тази Джени съвсем приятелски и нищо не подсказваше да има някакъв проблем. Не оправдавам своята постъпка, беше спонтанна и явно неуместна, но бе напълно в рамките на шегата“, казва Пулев и допълва, че  Андреа е приела случката „съвсем нормално“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар