Пореден обрат между Брад Пит и Анджелина Джоли

Пореден обрат между Брад Пит и Анджелина Джоли
5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли умишлено бави развода с Брад Пит

Анджелина Джоли крои планове за съвместно бъдеще с Брад Пит. Холивудската красавица иска да си върне съпруга и е готова на всичко двамата отново да заживеят като истинско семейство.

Но актьорът е на друга вълна. Той не желае и да чуе за Джоли. Интересува се само от децата. Те са причината той да се държи добре с бившата си.

Разводът на холивудските актьори се проточи във времето. Заслугата за това е изцяло на Анджелина Джоли. Тя умишлено бави официалната си раздяла с Брад Пит. Актрисата не одобрява нито едно от предложенията му в съда и това допълнително усложнява целия процес.

След като изненадващо за всички преди 2 години Джоли обяви, че се развежда, Брад Пит беше разследван от ФБР за упражняване на насилие върху сина им Мадокс по време на полет с частен самолет. Заслугата за разследването е изцяло на холивудската актриса.

Тя обвини публично съпруга си, че е упражнил физическа сила върху сина им. Дълго време Брад Пит нямаше право да вижда децата си без присъствието на психолог, пише БЛИЦ.

Малко след отшумяването на този скандал, Анджелина Джоли му нанесе нов удар. Тя заяви в съда, че бившият й има проблем с алкохола и с опиатите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар