БГ следа в убийството на любимия на Наталия Гуркова (Нови разкрития)

БГ следа в убийството на любимия на Наталия Гуркова (Нови разкрития)
5 (100%) 1 vote

Сръбско издание излезе със сензационни разкрития за покушението на любимия на Наталия Гуркова

Сръбска медия излезе със сензационна вест за убийството на мъжа на Наталия Гуркова. Според медията в западната ни съседка, българската мафия е замесена в покушението на Джордже Михалевич. БГ мафиоти поръчали диамантения бос.

Хора от подземния свят в Южна Америка разкриват пред сръбската медия, че ликвидирането на Михалевич е част от зловещата война между БГ и сръбски мафиоти, която се води от години за преразпределяне пазара на забранени вещества.

Тези разкрития опровергават първоначалната версия за убийството на съпруга на Наталия Гуркова. Веднага след разстрела на Джордже Михалевич за убийството му беше заподозрян чешкият мафиот Радован Крейчир, който е бил негов основен конкурент.

Ако се вярва на слуховете, Джордже е работил с чеха, но двамата се скарали заради изчезнали милиони.

Името на половинката на Наталия Гуркова е свързвано и с нелегален бизнес с опиати. Сръбската медия твърди, че БГ мафия имала зъб на Джордже заради 20 кг опиати, които били откраднати от сърбина Иван Джорджевич. Той също беше ликвидиран пред дома си в Йоханесбург. И според сръбското издание е бил първият, поръчан от българската мафия.

„България днес“ потърси Наталия Гуркова за коментар. Миската заяви единствено, че това са пълни глупости, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар