Гери Малкоданска била манекенка при Калканджиева

Гласувайте за статията
Къдрокосата синоптичка Гери Малкоданска била успешна манекенка

Гери Малкоданска се превърна в едно от лицата на Нова тв, но стартът й съвсем не е бил летящ – пише в. „Уикенд“. Преди да изгрее в прогнозата за времето, 179-сантиметровата красавица с буйни къдрици се е изявявала и като модел в агенцията на Жени Калканджиева „Визаж“. Дори спечелира конкурса „Супермодел на България“ и започнала да се снима активно у нас и в чужбина – отбелязва изданието.

Заради невероятната си прилика с холивудската звезда Никол Кидман, неведнъж Гери Малкоданска е получавала оферти да се снима в киното. Тя обаче смятала, че няма нужните качества, а и не намирала за редно човек да се разкъсва на няколко фронта.

Преди 10 години, когато била едва 19-годишна, красавицата се явила на кастинг за водещи на прогнозата за времето в тогавашната Би Би Ти на Манджуков. По това време тя учила журналистика в първи курс в УНСС и макар че е от лекарско семейство, мечтаела да бъде тв журналистка.
И все пак от многобройните участнички в кастинга, Гери Малкоданска се оказала една от най-надеждните. Доказателство за това е, че за 10-годишния си стаж в телевизията, тя няма нито един сериозен гаф. В крайна сметка красавицата попада в редиците на Нова тв и към настоящия момент е едно от лицата на медията.

За 10 години в ефир Гери няма нито един сериозен гаф

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар