Дженифър Лопес проговори за изневерите на Алекс Родригес: Знам каква е истината, друго не ми трябва!

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес проговори за Алекс Родригес и слуховете за изневяра

Дженифър Лопес проговори за драмите с Алекс Родригес. След публикацията за годежа, в обществото се появиха слухове, че Алекс Родригес имал афери с две жени, докато е бил във връзка с певицата. Звездата още в средата на миналия месец съобщи за предстоящата им сватба в социалните мрежи. И дори се похвали с огромен диамантен пръстен на ръката си. Като с това обяви годежа си с Алекс Родригес.

Веднага след това медиите започнаха да гадаят, кога ще бъде датата за сватбата. А също и за това, как ще изглежда цялата церемония. За всеобщо изумление обаче, в свое интервю Дженифър поднесе една голяма изненада:

„Все още нищо не планираме. Само се сгодихме. Веднага след годежа ме чакаха някои нови бизнес проекти, които трябва да свърша до края на годината. Така че честно казано не знам какво да ви кажа. Всичко може да се случи“, споделя певицата.

„Всъщност не сме сигурни, дали изобщо искаме да включим и сватба в претоварения си график. Или все пак ще изчакаме. Нищо още не знам“, казва Джей Ло

На обвиненията, че Родригес й е изневерявал с две жени, Джей Ло отговори доста категорично. Тя заяви, че има пълно доверие в годеника си, въпреки предположенията на мнозина, че това е отложило сватбата им.

„Знам, каква е истината. Познавам Алекс. Той също така знае коя съм аз. Ние сме просто щастливи. Няма да позволим други хора да говорят за връзката ни, защото ние знаем какво се случва между нас“, заяви Джей Ло в интервю за радио шоуто „The Breakfast Club „.

Дженифър Лопес сн. Инстаграм

Дженифър Лопес сн. Инстаграм

Певицата също така уточнява, че се надява с това да сложи край на слуховете. Както и че вярва в любовта на Родригес. Но дали връзката им ще оцелее, остава да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар