Иванка Тръмп по стъпките на Мелания (Стартира глобална инициатива в помощ на жените в Африка)

Гласувайте за статията

Иванка Тръмп тръгна по стъпките на Мелания, посещава Африка

Иванка Тръмп тръгна по стъпките на Мелания. Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, реши да поведе кампания в защита на правата на жените по света. Инициативата има глобален характер и е част от каузата, която първата дъщеря на САЩ подкрепя. А преди часове стана ясно, че Иванка Тръмп, ще пътува до Африка следващата седмица.

„Много съм щастлив за това посещение „, пише Иванка в Twitter.

Интересна подробност е, че Иванка ще направи визитата си по примера на мащехата си Мелания Тръмп. Първата дама на Америка посети страните от третия свят миналата година. Нейните визити обаче бяха свързани с проблемите в образованието и здравето при децата. Още от самото начало на мандата на съпруга си, Мелания води активни кампании в защита на децата в неравностойно положение. Явно и доведената й дъщеря прави всичко, за да не остава по-назад от нея.

Това ще бъде първото й международно пътуване самостоятелно пътуване на Иванка Тръмп, след като в Съединените щати стартира инициативата за глобално развитие и кариерна помощ за жените.

В началото на февруари Белият дом стартира „Инициативата на жените за глобално развитие и просперитет“ И този именно проект, е ръководен от Иванка Тръмп. Проектът е насочен към подпомагане на 50 милиона жени в развиващите се страни. И се очаква да помогне за икономическия напредък на регионите до 2025 година.

„Смятам, че жените са най-малко използваният ресурс в развиващите се страни за ускоряване на икономическия растеж и просперитет“, каза Иванка по повод създаването на тази инициатива. Самата тя застана зад проекта, не само като лице, но и като ръководител на цялата програма.

Иванка Тръмп сн. Уикипедия

Иванка Тръмп сн. Уикипедия

Дъщерята на Доналд Тръмп не крие амбициите си не само в икономиката, но и в политиката. Самата тя има успешна търговска компания, а успоредно с това участва в политическите ангажименти на баща си и проектите на компанията „Тръмп“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар