Скарлет Йохансон: Трябваше да пратят папараците в затвора след инцидента с Даяна!

Гласувайте за статията

Скарлет Йохансон възмутена заради папараците

Актрисата Скарлет Йохансон се възмути от нахалството на пресата да се меси в личния й живот. Популярната блондинка посети шоуто на Джими Кимел, в което заяви, че е жертва на тормоз.

Синеоката красавица със скандинавски корени признава, че доста силно се притеснява от засиленото внимание към собствената си персона. И дори сподели с водещия, че се страхува да не се случи и с нея, онова, което сполетя покойната принцеса Даяна, пише popara.mk.

Актрисата отишла в полицията, след като фотографите я последвали в дома й. Там, тя подала жалба за тормоз и се оплакала, че е жертва на нахални фотографи. Това е вторият й протестен акт, след като тази седмица се появи и в шоуто на Джими Кимъл. Тя потвърди, че смята, че животът й е в опасност заради вниманието на фотографите към нея…

Йохансон се оплакала, че група фотографи са я забелязали, докато напускат студиото. А след това я последвали, като се надявали да разберат къде живеят тя и нейната четиригодишна дъщеря.

Въпреки че не е подала никакви официални обвинения, актрисата е посетила близкото полицейско управление. И е подала жалба за тормоз, а след това направи и изявление. Тя се оплака, че нейните преследвачи минават на червено, шофират с висока скорост и заплашват живота на „други шофьори и пешеходци“.

Скарлет призна, че се страхува да не я застигне съдбата на принцеса Даяна. Актрисата, освен това сподели тревогата си, какво би се случило, ако научат местоположението на нейния дом и този на дъщеря й.

Скарлет Йохансон проговори за папараците сн. Уикипедия

Скарлет Йохансон проговори за папараците сн. Уикипедия

По принцип звездите в Холивуд обитават Бевърли Хилс, Бел Еър и Холивуд хилс, като живеят в затворени комплекси с охрана. По всяка вероятност Йохансон също се ползва с привилегията да не вижда даже съседите си, дори докато паркира с колата. И въпреки всички тези мерки, не е случаен факта, че тя така се притеснява.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар