Анджелина Джоли не дава развод на Брад Пит (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли не желае да се развежда

Актрисата Анджелина Джоли не дава развод на Брад Пит. Актрисата обявила, че не желае да разваля брака си с актьора, две години след раздялата. Тя на няколко пъти му отправила предложения да се съберат отново, но засега с отрицателен отговор, съобщават американските таблоиди.

Според македонския сайт tocka.com.mk, който се позовава на американки онлайн портал, Анджелина започнала да си променя мнението за развода, след като Брад се подложил на терапия. Актьорът неотдавна призна, че има проблеми с алкохола, заради които се е държал грубо с близките си. След като минал през продължителен курс на психотерапия обаче, започнал да осъзнава грешките си. А благодарение на успеха от терапията, мнението на съпругата му за него също се променило.

Двете години раздяла обаче си казали своето и единственото, което актьорът иска е попечителство над шестте им деца и правото да ги вижда, когато може. Брад така и не простил на Анджелина ударите, които актрисата му нанесла чрез пресата, а също и за обвиненията в публичното пространство.

Сигналът за нападение срещу сина им Мадокс също не е забравен от актьора. Той дори бе разследван от ФБР за прояви на насилие, но се оказа, че обвиненията са безпочвени и той бе реабилитиран.

Приятели на актьора обаче твърдят, че още преди година бракът му с Анджелина Джоли е можел да бъде разтрогнат. Актрисата била тази, която бавела прекратяване на семейните им отношения, защото искала да се съберат отново.

„Брад вече не иска да има нищо общо с нея. Иска единствено децата си и да се грижи за тях. Разводът отдавна щеше да е история, ако Анджелина не бавеше нещата“, твърди още неизвестния приятел на актьора.

Анджелина Джоли не иска развод с Брад Пит сн. Уикипедия

Анджелина Джоли не иска развод с Брад Пит сн. Уикипедия

Иначе нито Брад Пит, нито Анджелина Джоли са коментирали хода на бракоразводното дело. Двойката не само трябва да се споразумее за правата върху шестте си деца, но и да поделят общото си имущество, пръснато на три континента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар